DESIGNERKØKKENER I KOLDING

Se vores udvalg af designerkøkkener

KOM IND OG SE VORES STORE UDVALG AF DESIGNERKØKKENER

Der er mange måder at lave et design køkken på. Det er med at gå på opdagelse i den store jungle af trend køkkener som også kan designes til netop dit nye køkken. Et trend køkken er et flot køkken som mange vælger når de skal have nyt køkken. Når du er med på moden kan være et snedkerkøkken eller et topmoderne farvet køkken. Måske er der træ og malet køkken sammen i samme rum ? Alno har også træ køkkener – hvis du er på jagt efter et design køkken i massiv træ – så kom ind i vores køkkenudstilling på C.F.Tietgensvej i Kolding. 

Et køkkensnedkeri – et design køkken – Når det er samlet er det et designet snedker køkken. Et design snedker køkken kan også laves med andet end træ. Linoleums køkkener laver vi også en del af. Og når kærnen er af massiv træ og fronten er i linoleum giver det et flotte design køkkener. Eksklusive køkken design – trend køkken, Moderne køkkener – Snedker køkken – eksalt samlet under et tag. Kom ind og se vores store udvalg i vores Køkkenudstilling i Kolding. 

Eneste køkkenfirma i Kolding med 4 køkkenmærker under samme tag. De 4 køkkenmærker kan også kombineres så du har snedkerkøkken i noget af køkkenet – og farvet køkkenskabe eller keramik fronter i en anden del af køkkenet. Så kom til Kolding og se på dit nye køkken.

kontakt os i dag

KØKKENUDSTILLING I KOLDING

Vi har en flot udstilling med mange typer køkkener – og badeværelser. På trods af at vores udstilling ligger i Kolding – så leverer og monterer vi også badeværelser og køkkener i Esbjerg – Haderslev og mange andre byer.  Så hvis du evt. bor i Odense kan vi også levere dit nye køkken eller badmiljø til dig. Vi monterer køkken og badeværelser i hele Danmark. Så kom blot til Kolding og få en rundvisning i vores køkken udstilling eller se dig omkring om hvad type der passer til jer. Vi har et stort tilbud af køkkener. Vi er altid klar til at give dig et godt tilbud på dit nye køkken eller badeværelse.

Vi kan også levere og montere et billigt badmiljø hvis det er det du er på udkig efter. Ja vi har badeværelser af høj kvalitet – men vores priser er gode. Så badmiljøer fås i alle prisklasser. Så gå bare en tur i vores bad udstilling og se hvad type badeværelses miljø der passer ind i jeres badeværelse. Vi får ofte spørgsmålet : Har I billige badeværelsesmøbler udstillingsmodeller til salg ? Og ja der sker hele tiden en udskiftning i vores udstilling der gør at vi har et billigt badeværelses udstillingsbad vi sælger meget billigt. Så kom ind og gå på opdagelse i vores badeværelses udstilling i Kolding.

kontakt os i dag

BAD OG DESIGN

Et badeværelse skal designes – og et Køkken skal designes. Og den røde tråd skal gerne hænge sammen. Så vi kan sammensætte jeres inventar til hele huset – og vi kan lave det præcis som I ønsker det. Vi har mange leverandører og har ikke bundet os til én – men vi kan skaffe badmiljøer og køkkener fra flere forskellige leverandører.

kontakt os i dag

KØKKENER TIL ALLE MENNESKER & STILARTER

Design og stil er ikke så simpelt som det var engang,

i dag er et køkken mange ting men, det skal også leve op til mange funktioner.