Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/3/e/kkbc.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205 Keramik fronter i dit Køkken - Kolding Køkken & Bad Center

Den store tyske køkkenfabrik er igen kommet med en sensation indenfor køkkendesign. For flere år siden lavede ALNO låger med hærdet glasoverflade som de danske køkkenfabrikker også har prøvet at efterligne. Nu er ALNO kommet med køkken låger med en keramik overflade. Hærdet glas overflade er ufattelig svære at ridste – og når du så prøver keramik lågen er det nærmest umuligt at ødelægge.

Køkkenlåger på EuroCucina i Milano.

Da ALNO introducerede deres Keramik låge på EuroCucina (køkkenmesse) i Milano fik den stor opmærksomhed på grund af den meget robuste overflade. Overfladen af keramik kan nærmest ikke slåes i stykker med en hammer. Så om du kommer til at ramme ved siden af den store t-bone steak og ramme køkkenlågen af keramik gør intet.

Køkkenlåger og bordplader af keramik.

Efter ALNO viste deres stærke Keramik låger og bordpladere på EuroCucina i Milano følte de danske bordplade leverandøre også at de var nød til at tilbyde kunderne Keramik bordplader. Så kun et par år efter tilbød flere af de store bordplade leverandører bordplader af Keramik. Bordplader som den unægtelige stærke overflade der kan holde til en temperatur på 1200 grader celcius. Og når en bordplade kan holde til en tagpap brænder synes de godt om. Vil du have et nyt køkken med Keramik låger ved? Se mere.