Kolding Køkken & Bad Center

Køkken kolding

Se mere

Køkken showroom i kolding

Der er mange måder at skabe et designerkøkken på. Det handler om at udforske mulighederne og finde på idéer, som du kan lide.

Køkkenet er en central del af hjemmet, og der er normalt mere plads afsat til det sammenlignet med andre rum. Det betyder, at køkkendesign har større fleksibilitet, men behøver ikke at være ekstravagant eller dyrt. I vores showroom i Kolding kan du se mange af de muligheder ud har.

Et specialfremstillet køkken er en mulighed, som skaber et unikt køkken. Skræddersyet køkkendesign har den fordel, at det bliver designet specifikt til dine køkkenmål og specifikationer. Dette er en god mulighed, hvis du planlægger at blive i dit hjem på lang sigt, fordi det altid vil passe perfekt!

Ideer til køkkenindretning er et godt udgangspunkt, når du tænker på køkkendesign. Kom forbi vores og se køkken showroom i Kolding.

Køkken showroom i kolding

I vores showroom kan du få inspiration til idéer til køkkenindretning. Vi har udstillet køkkener med fuldt inventar, så du kan se, hvordan disse forskellige køkkenelementer ser ud i virkeligheden.

Køkkendesignplaner er et vigtigt første skridt, før du rent faktisk designer dit køkken. Du skal tænke over dit køkkens layout, hvilken stil der passer bedst til det, og hvor meget opbevaringsplads dit nye køkken skal have. Når du har fastlagt alle disse ting, kan du begynde at planlægge detaljerne, f.eks. hvor vasken, ovnen og skabene skal placeres.

kontakt os i dag

Find os i Kolding

Besøg os i Kolding, og se dine muligheder for køkkendesign.

Adresse
Kolding Køkken og badcenter
C F Tietgens Vej 1 – 6000 Kolding

Kontakt info
Telefon: 29253835
Email: kontakt@kkbc.dk