Køkken

Kolding Køkken & Bad Center er en lidt atypisk Køkken Butik. Vi har ikke mindre end 3 forskellige Køkken mærker i samme hus. Når du skal vælge køkken er det nemmere at se flere forskellige køkkener i en og samme butik.

Hos Kolding Køkken & Bad Center har vi samlet køkkener fra den store tyske køkken producent Alno som lever Alno og Impuls.

 

 

 

 

Læs mere om: Alno, Impuls køkken og Nygaard design

[lttabs tabid=”tabID1″ type=”horizontal” effect=”fade” headings=”Alno Køkken|Impuls køkken|Nygaard design” timeout=”0″][lttab]

Alno køkken

 

Alno køkken er en tysk køkkenproducent.

Alno har også tænkt udnyttelse af pladsen.

Alno’s skabe er højere end de almindelige danske køkkener. Med 20 % højere skuffer gør at der er plads til alt i skabene. Du har f.eks . mulighed for at have de høje kolonial som f.eks. olie samt 1½ liters sodavand. Med de store skabe gør det at det ikke mere er nødvendigt med overskabe.

Alno er tysklands største og den mest velrenommerede køkkenproducent i europa.

Alno har lavet køkkener siden 1927.

Alno Køkken har altid været kendt for den høje tyske kvalitet samt store udvalg.
[/lttab] [lttab]

Impuls køkken

Impuls Køkken er endnu et køkkenmærke fra den store ALNO AG koncern i tyskland. Impuls Køkken er et af de tyske virksomheder der har tilpasset sig det danske marked. Frontudvalget er stort – og du har stadig muligheden for at få et stort udvalg af specialskabe. Impuls Køkken er et køkken med mange muligheder for at få et billigt køkken – et billigt tyske kvalitets køkken.

 

[/lttab] [lttab]

Nygaard design

Alle kender Invita Køkken. For 40 År siden etablerede Leif Nygaard Invita Køkken I Bording. Sidenhen er Invita Køkken flyttet til Ølgod hvorefter Leif Nygaard valgte at starte Nygaard Design i Invita køkken’s gamle lokaler.

40 års erfaring med Kvalitet og design har Nygaard Design alle muligheder for at producere og designe nye køkkener. Nygaard Design har et bredt udvalg af låger og muligheder. Da Nygaard Design har et stort snedkerværksted på fabrikken kan specialskabe også tilpasses efter behov. Skulle du have ønske om et køkken med fronttyper du selv vil designe kan vi også få dem lavet og tilpasset dit drømme køkken.

Læs mere om Nygaard Design ved at klikke her

[/lttab] [/lttabs]

Søger du nyt køkken i Kolding så kom ind til Kolding Køkken & Bad Center og bliv inspireret. Da vi har det største udvalg af køkkener i Kolding har du stor chance for at finde dit drømme køkken.

Nyt Køkken Haderslev eller nyt køkken Esbjerg er ingen problem. I vores store køkken udstilling i Kolding kan du blive inspireret til hvad køkken model og design du ønsker. Det er op til dig. Vi leverer og monterer køkkener,badeværelser og garderober i hele landet. Så om du søger nyt køkken Kolding eller Odense er underordnet. Køkkenbutikken i Kolding har mulighed for at levere og montere dit køkken, badeværelse eller garderobe i hele landet. Da Kolding Køkken & Badcenter er ejet og drevet af Tømrermester der både designer, sælger og monterer dit nye køkken har udstillingen kun åbent torsdag-fredag og lørdag. Bemærk vores meget specielle åbningstider. Vi har åbent når du har fri. Så om du kommer fra Køkken fra Herning, Åbenrå eller Haderslev er underordnet. Da vi har en meget spændende køkken udstilling kommer kunderne både fra Fredericia og middelfart og kigger på nyt køkken. Derfor har vi åbent når du har fri.

Vi startede i 2005 i Kolding Syd. Efter et par flyttede vi op i Kolding Nord hvor vi har boet siden. I 2015 udvidede vi butikken med i alt 450 m2 udstilling. Vi udstiller ikke kun køkkener med også badeværelse, brusere, badekar og garderobe.

Kolding Køkken ligger 500 meter fra Kolding Storcenter på C.F. Tietgensvej 1. Så når du alligevel er på besøg i Kolding Storcenter kan du komme forbi og kigge på Køkken og badeværelse ved Kolding Køkken & Bad Center.

Med det store udvalg inden for flere køkkenmærker har du mulighed for at lade dig inspirere til dit drømme
køkken. Vi har et stort udvalg af køkkener i alle prisklasser. Så er du på udkig efter et billigt køkken eller et
specielt design køkken er der store muligheder for at dit ønske bliver opfyldt ved Kolding Køkken Center. Når du kigge på nyt køkken i Kolding må du ikke nøjes med at kigge ved HTH køkken, Designa køkken, eller måske Svane Køkken Kolding når du har muligheden for at se 3 køkkenemærker ved Kolding Køkken Center under samme tag. Selvom Svane og Invita Køkken nok bliver lavet i Danmark kan der være stor forskel på låger og skabe. Ingen skabe er nog helt ens i et køkken. Selvom du har fået nyt køkken fra Designa eller Multiform Køkken er der nok stor forskel på design og kvaliet. Et Multiform Køkken I Kolding bliver nok lavet samme sted som et Multiform Køkken I Vejle. Og selvom du køber Invita Køkken i Haderslev bliver det nok lavet samme sted som Invita Køkken i Kolding. Der er også nogle der køber et HTH køkken i Odense selvom de kunne have købt det samme HTH køkken i Kolding. Vi har også mange kunder fra Sønderborg. Sønderborg Køkken er et dansk mærke. Selvom Sønderborg Køkken er lavet i byen kan det også købes i Odense. Stort set det eneste forskel på de danske køkkenmærker er den by du har købt køkkenet i.