RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Når du ønsker et nyt badeværelse

DEMONTERING AF DIT GAMLE BADEVÆRELSE

Vi kan tilbyde at demontere dit gamle badmøbel og montere et nyt. Vi har også stor erfaring med totalløsninger. Men en totalløsning står vi for det hele. Vi Designer dit badeværelse – vi kommer med ideer til inventar til dit badeværelse. Vi har den store fordel at vi kan vise dig alle møbler og inventar i vores udstilling så du ikke bare skal vælge møbler, bruser og fliser ud fra et katalog. 

En af vores store fordel vi har som ingen andre har er at vi kan vise hvad materialer vi vil bruge i jeres nye badeværelse. Derudover kan vi få lavet badeværelses møbler så de passer ind i jeres nye badeværelse – også selv om det er et meget lille badeværelse.

Vi kommer med gode ideer til hvorfor man skal vælge det ene materiale frem for det andet. Prisen på renovering af badeværelse eller lave helt nyt badeværelse kan variere meget. Men som hovedregel ligger en almindelig totalløsning med nedbrydning, bortskaffelse af affald, elektriker, vvs, murer, snedker, malerarbejde, inventar, udarbejdelse af 3D tegninger samt projektstyring fra kr. 150.000,- inkl. Moms og opefter.

kontakt os i dag

GÅ HELE VEJEN

En renovering af køkkenet er ikke billig. Hvis du selv kan renovere køkkenet kan du lappe skabe og skuffer – men det at få malet skabe – skiftet fronter og måske hængsler… Ja det koster stadig mange penge – på trods af at du sparer arbejdslønnen.

Derfor er det ofte en god ide at gå hele vejen og renovere køkkenet med helt nyt køkken. Når du går vejen med nyt køkken kan du også få et mere design køkken og få designet dit køkken efter dine ønsker. Måske skal du have flyttet vasken væk fra kogepladen. Design køkken kan gøres på mange måder. Designa – designe -designer. Ja vi designer dit køkken så de lever op til dine ønsker. Vi har en lang erfaring i at designe køkken – og i årernes løb har vi designet mange køkkener – og ikke mindst – design køkken og designet køkkener. Køkken design er ikke nemt at lave hvis du kun vælger at få skiftet fronter og hænglser i dit køkken. Når du går ind og laver Snedker køkken kan dit køkken blive designet 100 % af dine ønsker.

Vi kan lave snedkerkøkken med lave skabe – høje skabe. Ja alt kan blive lavet i et snedker køkken. Om skabe skal skæres 70,4 cm. i højden eller om de skal skæres på 83 cm. i højden er ikke nogen sag. Nej det er et rigtigt design køkken – på snedker køkken måden.

kontakt os i dag

PLANLÆGNING AF NYT BADEVÆRELSE

Ved første møde snakker vi om hvad i ønsker lavet i renoveringen af badeværelset. Skal der nyt loft op – hvad type møbler i ønsker og alle de små detaljer. Derefter laver vi en pris på nyt badeværelse ud fra jeres ønsker. Når I har accepteret prisen går vi i gang med designet. Hvis der er ting der eventuelt skal ændres gør vi det ofte inden vi får lavet 3D tegning af jeres badeværelse. 

Når tegningerne er på plads og vi kan sige vi er klar til at gå i gang med renoveringen af nyt badeværelse går planlægningen i gang med alle underentreprenører.  Vi har faste samarbejdspartnere – og da vi har renoveret mange badeværelser og det er de samme samarbejdspartnere over mange år ved vi hvem der skal komme hvornår. Derfor er planlægning vigtigt når man laver nyt badeværelse.

kontakt os i dag

TOTALLØSNING PÅ NYT BADEVÆRELSE I KOLDING

Vi kalder det totalløsning eller totalentreprise på nyt badeværelse i Kolding. Men hvis I gerne vil have os til at styre projektet og I selv vil hjælpe til kan det godt lade sig gøre. Vil I eventuelt selv sørge for nedbrydning af badeværelset og selv køre affald væk – eller er du elektriker og selv vil lave strøm i dit nye badeværelse finder vi også ud af det.

Renovering af badeværelse i Kolding.

Vi har en udstilling med badeværelses inventar i Kolding. Vi renoverer badeværelser i Kolding og omegn. Igennem tiden har vi også lavet nyt badeværelse i Fredericia, Renoveret og lavet nyt badeværelse i Vamdrup – Christiansfeld og Haderslev. Når vi renoverer badeværelse og laver nyt badeværelse som totalløsning gør vi det i en afstand på maks 50 km. Fra Kolding. 

kontakt os i dag