Snedkerkøkken hos kkbc.dk er kvaliteten i top

Snedkerkøkkener med design og kvalitet.

Et køkken er bare et køkken. Men nej – sådan hænger det ikke sammen. Et snedkerkøkken i Kolding hos kkbc.dk er ikke bare et køkken. Vi har et stort udvalg af snedker køkkener fra de mest kvalitets bevidste leverandører i Danmark. Vi leverer køkkener i hele danmark da vi kun har produkter af højeste kvalitet, der altid sætter et lækkert præg på boligens indretning.

Snedkerkøkkener er massiv træ

Når man går igang med rigtige snedkerkøkkener går vi igang fra bunden. Træerne skal fældes, og når de er fældet skal de tørres. Hvis de ikke når at tørre vil træet stadig arbejde med tiden når det kommer ind i det opvarmede køkken. Så tørring er en meget vigtig detalje. Træet skæres op, slibes og der bliver lavet fingertap samlinger i det massive træ. Når skufferne er fingertap samlet skal de igen slibes så samlingerne er glatte. De massive skuffer bliver monteret med skuffeskinner i metal og kugleleje hjul. Det gør at vi har den bedste og mest lydløse skuffeløb. Det lydløse skuffeløb gør det som en drøm at arbejde i køkkenet.

Snedkerkøkkenerne med mange leverandører

Der er flere køkkenfirmaer der er gået ind i projektet at lave snedkerkøkkener. Men skal se, røre og mærke produkterne hver for sig for at se hvilket mærke det skal være. Skal det være et Kvanum køkken fra køkkenforum i Kolding eller et Multiform Køkken fra Multiform i Kolding ?? Eller et boform køkken fra Køkken forum i Kolding. Hvis du er på jagt efter et rigtig snedker køkken i Kolding kom ind til Trendline køkken fra Kolding køkken og Bad Center.

Husk vi også kan tilbyde jer en total løsning til hele huset