Drømmer du om design, funktionalitet & wellness i dit nye badeværelse ?


Mangler du et nyt badeværelse?Luksus og badeværelset bør hænge sammen, det er her du kan få følelsen af velvære i hele kroppen. Et badeværelse behøver ikke være stort for at blive godt, luksus kan sagtens findes i små rum. Det er rummet der sætter rammerne for hvad det kan blive, og indretningen skal derfor tilpasset rummet. Vi har mulighed for at designe miljøet til dit badeværelse, så det passer til din følelse af luksus.
Create Your Personal Space
Det handler om at skabe dit personlige rum, der hvor du efter en travl dag kan slappe af, eller der hvor du starter din dag. Badeværelset er rummet hvor du passer og plejer dig selv, det skal være et rum der lever op til de krav du har, med et design der får dig til at slappe af.
Luksus og badeværelset bør hænge sammen, det er her du kan få følelsen af velvære i hele kroppen. Et badeværelse behøver ikke være stort for at blive godt, luksus kan sagtens findes i små rum. Det er rummet der sætter rammerne for hvad det kan blive, og indretningen skal derfor tilpasset rummet. Vi har mulighed for at designe miljøet til dit badeværelse, så det passer til din følelse af luksus.


Simpel og stilrent design.

Badeværelser har deres helt egen trend, stilen bestemmer du naturligvis.


Badeværelsets har altid været hjemmets mest personlige rum, men ret ofte er der ikke meget fokus på indretning. Når det gælder badeværelser, har vi ofte fokus på funktionalitet. Men der er masser af design i badeværelseskabe, bordplader i til badeværelses miljøer. Uanset hvad din stil er, kan der skabes et unikt rum, med masser af atmosfære. Mange drømmer om wellness, ro og plads til afslapning. Uanset rummets størelse kan der skabes miljøer der lever op til dette.

Badeværelser i træ.

Træ giver det rustikke look på et badeværelse, nogle træsorter er så raffineret at de er et design i sig selv! Der findes mange varianter af badeværelser i ask, bøg og eg. Vores udstillign rummer stor inspiration, kom forbi og lad os tale om dit nye badeværelse.

 

Blog inspiration


Vi har samlet en del inspiration i vores blog, her kan du læse om indretning af badeværelser og finde inspiration til dit eget miljø.

Læs mere her