Kæmpe lagersalg!

Spar 50-70%

Besøg os på C F Tietgens Vej 1, 6000 Kolding i vores åbningstider.

Du finder alt hvad du har brug for ved Kolding køkken og badcenter, køb dit nye badeværelse her.

BADEVÆRELSESUDSTILLING I KOLDING

Kom ind til Kolding Køkken & Bad og bliv vist rundt i et univers af badeværelses møbler i alle forskellige typer – og mange forskellige materialer. Skal badeværelses skab laves i massiv træ – eller forstrækkes at få møblet i dit badeværelse i hvidmalet ? Vi har nok Danmarks største udvalg af badeværelses møbler og badeværelses design. Et flot badeværelse er hvad man bliver glad for. Badeværelser design og kvalietet – det er noget der er vigtigt når du går på opdagelse i badeværelses miljøér. Flotte badeværelser i Kolding – det er hvad vi kan tilbyde. 

Kom ind og få et tilbud på badeværelse hos Kolding Køkken & Bad. Vi har specialiseret os i badeværelse i kolding. Hos og går badeværelse – design hånd i hånd. Bad og design – og ikke mindst kvalitet kommer i første række. Vi har billige badeværelser – og vi har design badeværelser. Måske har man ønsker om et almindeligt hvidt badeværelse med hvid bordplade.. Men når man først har gået rundt i vores badeværelses udstilling i Kolding er det let at ændre mening. 

Når man skal bruge nyt badeværelse i kolding – så kom ind og se vores udstilling og se hvad bad og design er. Udstillings badeværelser i Kolding kan ses på C.F. Tietgensvej 1, 6000 Kolding. En badeværelsesudstilling i Kolding er der ikke mange af – men hvis du kommer ind til os kan du se en stor udstilling med alle forskellige typer snedker badeværelse – malede badeværelses møbler og meget andet.

kontakt os i dag

DESIGN BADEVÆRELSE

Nyt badeværelse skal ikke være specielt – men design badeværelse kan laves. Ja – Vi har en stor udstilling med badeværelses møbler – men hvis du selv går med ideer og gerne selv vil lave dit eget design badeværelse kan vi også lave det for dig. Kom og vis os dine ideer og vi kan lave dit design badeværelse for dig. 

Vi kan producere næsten alt hvad der kan lade sig gøre. Skal det være med buede låger eller massiv eg. Vi har en stor vifte af leverandører der er specialiceret i mange typer badeværelser. Et billigt badmøbel bliver det ikke når det skal laves specielt – for det er noget billigere at lave et nyt badeværelse billigt når man producerer mange af hver type badmøbel.

SNEDKERBADEVÆRELSE

Vi laver mange typer badeværelser – og massive badeværelses møbler er meget vist i vores badeværelses udstilling. En badudstilling uden træ – er som en slagter uden kød. Træ finer – og massive snedker badeværelser er kommet for at blive. Vi viser mange forskellige massive snedker badeværelser i vores badeværelse udstilling. Vores udstillingsbadeværelse og badeværelses udstilling viser mange typer træ – og lavet på mange forskellige måder både som grebsfri, med greb og med trykåbning.

Et flot badeværelse med greb kan sagtens laves – men det mest solgte badeværelse i vores udstilling er grebsfri. Hvis I søger billigt udstillingsbadeværelse eller udstillingsmodeller bad – ja nyt badeværelse kan bed fordel købes som billigt udstillingsbadeværelse. Vi har flere modeller vi sælger til meget nedsat udstillingspris for badeværelse miljø fra vores badeværelsesudstilling.

Badeværlser, miljø & wellness!

Drømmer du som så mange andre, om det store badeværelse, fyldt med miljø og wellness? Det er måske ikke så svært, mange gange drejer det sig om at se mulighederne i de rum du allerede har.

Bliv inspireret til dit næste badeværelse projekt