KøkkenerKøkken & Design.

Starter her, lad os inspirer dig.


Køkken Inspiration Design &
kvalitet, til et nyt køkken.


EKSKLUSIVT KØKKEN
En trend inden for køkken design, er at der er større og større fokus på kvaliteten. kvalitet er blevet mere vigtig end kvantitet. Hos Kolding køkken og badcenter, finder du unikt design og kvalitet under samme tag. Vi tilbyder en høj grad af rådgivning og professionalisme, indenfor design, rådgivning omkring køkkener, garderobe og bad løsninger. Vi skaber individuelle løsninger og vi tror på at vores løsninger skaber de gode resultater for Jer.
Hvad betyder et køkken for dig?
Køkkenet er for mange et centralt rum i hjemmet, det er her vi spiser sammen, vågner, arbejder og er sammen når vi kommer hjem. Vi bruger, når vi tænker over det, mange timer af vores liv i køkkenet. Dette er hovede årsagen til begrebet samtalekøkken, som tager udgangspunkt i køkkenet som hjertet i hjemmet. Det er af samme årsag heller ikke helt ligegyldigt hvad i vælger, i skal leve med dette rum i mange år.
Ved Kolding køkken og badcenter, står vi klar til at hjælpe dig med dine køkken drømme. Hvad drømmer du om? Et snedkerkøkken i massivt træ, minimalistisk design, eller mere nordisk? Uanset hvad har vi alt lige fra inspiration til fliser, bordplader, hårdehvidevare, til en stor køkken udstilling hvor du kan se miljøerne sat op.

Snedker køkkener


Design af køkkener skal samtidigt være i trenden og stilen som den øvrige bolig har. Trendline som vi er forhandler af i Kolding Køkken og badcenter, er indbegrebet af solid håndværk der møder moderne maskiner.

Et køkken er bare et køkken. Men nej – sådan hænger det ikke sammen. Et snedkerkøkken i Kolding hos kkbc.dk er ikke bare et køkken. Vi har et stort udvalg af snedker køkkener fra de mest kvalitets bevidste leverandører i Danmark. Vi leverer køkkener i hele danmark da vi kun har produkter af højeste kvalitet.

Snedkerkøkkener er massiv træ, når man går igang med rigtige snedkerkøkkener går vi igang fra bunden. Træerne skal fældes, og når de er fældet skal de tørres. Hvis de ikke når at tørre vil træet stadig arbejde med tiden når det kommer ind i det opvarmede køkken. Så tørring er en meget vigtig detalje. Træet skæres op, slibes og der bliver lavet fingertap samlinger i det massive træ. Når skufferne er fingertap samlet skal de igen slibes så samlingerne er glatte. De massive skuffer bliver monteret med skuffeskinner i metal og kugleleje hjul. Det gør at vi har den bedste og mest lydløse skuffeløb. Det lydløse skuffeløb gør det som en drøm at arbejde i køkkenet.

Snedkerkøkkenerne med mange leverandører

Der er flere køkkenfirmaer der er gået ind i projektet at lave snedkerkøkkener. Man skal se, røre og mærke produkterne hver for sig for at se hvilket mærke det skal være. Skal det være et Kvanum køkken fra køkkenforum i Kolding eller et Multiform Køkken fra Multiform i Kolding. Eller et boform køkken fra Køkken forum i Kolding. Hvis du er på jagt efter et rigtig snedker køkken i Kolding kom ind til Trendline køkken fra Kolding køkken og Bad Center.

Håber historien om vores snedker køkkener, har inspirert dig!


Nyt køkken & nyt hus?


Vi laver en professionel totalløsning på nyt køkken eller badeværelse. Arbejdet udføres af vores erfarne håndværkere. Vi foretager opmåling af køkkenet. Vi designer køkkenet og udarbejder tilbud ud fra de valgte produkter, du ser produkterne i butikken i Kolding. Vi laver tidsplan for både Tømrer, murer, vvs, elektriker og maler – lige fra nedbrydning til færdig køkken eller badeværelse.

Kort sagt, vi står for alt fra opmåling til aflevering af nyt køkken og badeværelse. Ønsker i den bedste løsning, uden selv at klare bøvlet med at styre alle håndværkere, så er Kolding Køkken & Bad´s Totalentreprise den helt rigtige løsning for jer.


Nyt køkken? Hvad skal du vælge!

Alno køkken

Alno er en tysk køkkenproducent, der har tænkt på udnyttelse af pladsen. Skabene er højere end de almindelige danske køkkener. De 20 % højere skuffer gør at der er plads til alt, du har f.eks . mulighed for at have de høje kolonial er som f.eks. olie samt 1½ liters sodavand, stående i disse skuffer. De store skabe gør overskabene overflødige, og giver dermed mulighed for at tænke i nye baner, i forhold til indretning. Alno er tysklands største og den mest velrenommeret køkkenproducent i europa. De har produceret køkkener siden 1927 og de er kendt for kvalitet, funktionalitet og smukt design.

Impuls

Impuls er et af de tyske virksomheder der har tilpasset sig det danske marked. Frontudvalget er stort – og du har stadig muligheden for at få et stort udvalg af specialskabe. Impuls er design med mange muligheder for at få et billigt køkken – et billigt tyske kvalitets køkken.

Trend Line

Trendline er for dig der gerne vil have det unikke, de skaber snedker køkkener der er lavet fra bunden af. Det er det gamle håndværk der møder moderne maskiner. Hvis du er til det helt unikke kan du finde det her.


Dit drømme køkken!


Skal vi hjælpe dig med at finde dit helt personlige køkken, det design du altid har drømt om, den stil du leder efter, til den rigtige økonomi?. Moderne, klassisk, minimalistiske eller er du til det Morten Kock agtige landstilskøkken? Vi kan hjælpe dig med det hele i Kolding køkken og badcenter.

Et køkken er meget mere end et køkken, har du tænk over det? Hvad betyder rummet egentlig for dig og din familie? Er det her i alle er samlet, efter en travl dag? Er der specielle behov jeres køkken skal kunne levere? Skal det kunne vokse med familien så længe der er børn hjemme? Uden tvivl er vores køkken et vigtigt rum, når i først lige sætter os godt tilrette og tænker over det. Det er rummet der søger for maden, og den er en central del af vores dagligdag, gæster der kommer til vores hjem.

Vi bruger mange timer i vores køkken og der er følelser forbundet med rummet, for en del enda drømme. Hvad du drømmer om at dit køkken skal blive, ved vi jo ikke endnu, men det kan være du kommer forbi hos os og fortælle os om det.

Vi har hørt mange køkkendrømme, vi har designet mange køkkendrømme og set glade kunder stå i deres drøm. Vi har tilpasset mange køkkenlåger, så de passede perfekt til køkkenet og rummet. Vi har fortalt om alle mulighederne for design, låger med og uden greb, skabe med ekstra dybde, hvad vi gør når der ikke er plads til overskabe i et køkken.

Køkkener er mange ting, og en verden der er langt større end de fleste tror. Når drømme skal designes, skal man først vide hvordan der er mulighed for, at de kan komme til at se ud. Vi ved rigtig meget om design og indretning af køkkener, vi har set det meste prøvet i virkeligheden. Vi kan visualisere din drøm, hjælpe med at finde alle de rigtige løsninger, så du opnår både drømmen om det perfekte køkken og funktionalitet.

Vi kan se rummet, indretningen og kombinationen af det hele. Det kan tit være svært at se det nye køkken i sin egen bolig, men vi har designet så mange gange før, at vi ved hvordan dit nye køkken kommer til at se ud. Denne kompetence gør os i stand til, at vise dig hvad du opnår, med de mange muligheder vores design rummer.


Hvad skal du tænke over når du køber ?


Hvad kan i godt lide ved det gamle, og hvad er i ved at være rigtig trætte af? Spørgsmålet er, hvad er det i skal bruge køkkenet til? Skal det bare være rummet hvor i laver mad, eller er det også her i spiser, og skal der derfor også være plads til jeres spisebord? Har i børn og skal de kunne lave lektier, imens en voksen laver maden?

Er det nu, at væggen til stuen endelig skal væk, så I får rum og plads til at gøre det helt rigtigt?. Der er mange spørgsmål forbundet med køkkenet og køb af et nyt. Når I har været igennem overskrifterne, er det tid til at se på hvordan køkkenet skal indrettes. Hvidevarerne er centrale og vigtige i rummet, hvilket næsten siger sig selv. Men hvad er drømmen, hvad vil i gerne have plads til. Arbejdshøjde er en anden vigtig ting at forholde sig til, dette spørgsmål bør også rejses i forhold til hårdehvidevare.

Tænk jeres arbejdsgange igennem

Indretningen og tankerne om samme skal tænkes praktisk, derfor er det en god ide og tænke over, hvordan i bruger køkkenet i det daglige. Bliver der syltet meget, skal der være plads til store gryder. Bager I ofte, er det godt med et sted, hvor de varme plader kan stå. Vasker I en masse grøntsager, er to vaske måske en rigtig god ide. Tænk også over, hvad der sker i køkkenet på de “uofficielle tidspunkter”. Teenagebørn, der smører en mad når de lige kommer forbi, er der brug for plads til et skærebræt i forbindelse med køleskabet.

Køkkenet holder i mange år, så tænk mange år frem

Det en idé at kunne “pensioneres” sammen med køkkenet, for med årene bliver der langt ind bagest i underskabene – det er meget nemmere med en indsats, der kan trækkes ud! Køkkener bliver en del af husets møblement, og det er vigtigt at tænke på, om træart og farver passer til indretning og design i øvrige del af jeres bolig.

Der findes mange bordplader, hvad er det de kan?

Træ fås i mange sorter. Fælles er, at træet skal behandles og vedligeholdes med olie. Det kan ikke tåle, at vand bliver liggende, og det bliver nemt ridset og tåler ikke varme gryder. Til gengæld er det smukt, og det er dejligt at arbejde ved.

Komposit-sten er fremstillet af natursten, farvepigmenter og bindemidler af harpiks. Kompositsten kan tåle varmepåvirkningen fra fx pander og plader i kortere tid. Lad dog aldrig brandvarme gryder og plader stå til afkøling.

Granit og andre natursten er meget slid- og ridsestærke. Får hvide udtrækninger af varme gryder. Skal vedligeholdes med olie – og tåler vand.

Laminat er varmefast og tåler varme op til 110°. Den er meget slidstærk, men anvend dog aldrig knive direkte mod laminatoverfladen. Glatte laminater er mere modtagelige over for ridser. Laminat kræver ingen nævneværdig vedligeholdelse.

Rustfrit stål er den dyreste bordplade, men den tåler alt. Stålet er flot og bliver med tiden patineret.