Mere opbevaringsplads Ny garderobe.

Få mere ud af din opbevaringsplads.


Ny garderobe? Mere plads til opbevaring? Find inspirationen her hos os.

Hvorfor ikke tage garderoben med, når du nu er igang? Vores eksklusive systemer giver mulighed for alt, lige fra speciel sammensatte modul garderobe systemer, til walk in garderober. Garderobe systemer skal passe til rummet og tilføje et smukt design.
Uanset om dit behov er den mindre garderobe i gangen, eller det eksklusive ”walk-in” i soveværelset, så rummer vores sortimang en stor alsidighed. De garderobe løsninger du finder hos os, er eksklusive og i højnet kvalitet, det er garderoben du har i rigtige mange år.
Design og graderobe systemer skal være fleksible, kunne tilpasses rummet, stilen og trenden i resten af huset. En garderobe skal være funktionel og kunne opfylde jeres behov for opbevaring.
 

Multifunktionelle garderobesystemer, der opfylder alle dine behov.

KONTAKT OS OG HØR NÆRMER OM VORES MULIGHEDER

Ny garderobe?

Mangler du et nyt garderobesystem?, måske drømmer du om et med skydelåger? Eller er du mere wlak in closet typen? Eller er drømmen bare en unik garderobeløsning i smukt design, som passer lige til dine behov for graderobe opbevaring? Kolding Køkken & Bad center giver dig mere plads, til flere af de ting du sætter pris på. Vil du gerne have garderobe løsning, designet så det passer, lige præcis dig? Lavet på mål og designet så det passer lige til dit rum.
En garderobe er i dag meget mere end opbevaring, en garderobe er design og funktionalitet. Trenden i dag er minimalistisk og stilren, den byder på alt fra garderobe med sydelåger til højglans.
WALK IN CLOSET
Få kvadratmeter, men du vil gerne have følelsen alligevel? Der er mange oplevelser i livet, nogen bedre end andre, men få er så gode som følelsen af, at starte dagen med at ”gå ind i sit eget lille univers ” og finde det tøj man skal have på. walk-in closet er blevet drømmen for mange, men kræver det et seperat rum? Hvad hvis man næsten ikke har plads?
I design og indretning finder man lige nu fine, sarte, nordiske nuancer, i garderobeindretningen er trenden fuldstændig den samme. Vores mange forskellige designs giver dig mulighed for at sammensætte, materialer, skuffer og låger efter dine behov, stil, krav til funktionalitet, samt rummets muligheder for indretning. Du opnår dit eget personlige udtryk, din egen unikke garderobe løsning.
Når du skal købe en ny garderobe indretning, er det værd at overveje hvad du egentlig har brug for. Hvilket tøj skal være i skabene? Har du behov for flere hylder, end steder hvor du kan hænge bøjler? Har du brug for ekstra dybe skabe, så der er plads til opbevarings kasser? Eller skal det mere bare være “standart” garderobe i flot design. Uanset hvad er det værd at bruge lidt energi på at tænke brugen igennem.
Rummet garderoben skal indrettes i er naturligvis også en vigtig del, hvor skal skabene stå, hvordan skal det indrettes, og hvad skal der ellers være plads til i rummet.Garderobe med skydelåger?

Skydedørsskab er en god og funktionel løsning, der er velegnet til alle indretninger i din bolig. Skydelåger skubbes til side og ikke ud i rummet, du kan derfor udnytte pladsen meget mere optimalt og der opstår mindre spildplads, når du skal indrette resten af rummet. Med skydelåger er det samtidigt mulig at få opbevarings – løsninger ind, hvor pladsen ellers er ret trang.
Hvis din garderobe skal stå tæt på andre møbler, er skydedøre et godt valg. Du har ikke problemer med låger der åbner ud i rummet, og dermed tager pladsen fra møbler der kan stå tæt på din garderobe. Skabet bliver derfor nærmest til en væg, og det åbner for nye muligheder i din indretning.
Garderobe med skydelåger, er samtidigt et godt alternativ til øvrigt skabsplads i boligen. Typisk er disse skabe rummelige, og giver god plads til opbevaring af andet end tøj. De kan derfor bruges i alle boligens rum, og er effektive i kontorområder, gangen og andre steder hvor der er behov for opbevaring.


Skuffer, indsatser & tilbehør!

Opbevaring kræver gennemtænkte løsninger, der skal være plads til alt det du har behov for. Der findes meget forskellig tilbehør til opbevaringsløsninger i boligen, og det er værd at tænke igennem hvordan dine behov ser ud. Er det kun sko der skal ind i skabet i gangen? Eller skal der også være plads til at jakken kan komme op og hænge?
Hvad med soveværelset og det skabsplads der er behov for derinde? Hvordan skal det være? Det at gøre sig nogle helt konkrete tanker om dette før køb af løsninger, giver en meget bedre chance for, at du får købt det rigtige. Hos Kolding køkken og badcenter er vi specialister i at skabe de rigtige løsninger, så hvis du står med et problem, du ikke har inspiration til at løse, så spørg os gerne. Vi har lang erfaring med at løse langt de fleste problemstillinger.

Find mere inspiration i vores galleri