Ny garderobe?

Kolding køkken og badcenter har alt hvad du kunne få brug for, når du mangler en ny garderobe-

Skydedøre garderobeskab

Vi har et stort udvalg af skydelåger i alle forskellige typer. Skydelåger tilpasses jeres rum – både i højde og bredde. Hvis du har skråvægge tilpasser vi også skydelåger med skråskæring så de passer til lige netop dit rum. Vi har nok det mest fleksible produkt af skydelåger og garderobeinventar på markedet.

kontakt os i dag

Højde & bredde – Ingen hindring!

Vi laver kvalitets skydelåger i mange størrelser. Vi leverer f.eks. skydelåger på 350 cm i højden – og 250 cm i bredden pr. låge. Vi er stolte af at kunne sige vi kan leverer de største skydelåger på mål på markedet.

kontakt os i dag

Fyldning på din skydelåge

Vi har et stort udvalg af fyldninger på skydelåger. Så om fyldningen skal være med hvid-sort-gul-spejl-egetræ eller måske læder fyldning ? Ja vi kan klare alt hvad der kan lade sig gøre. Så kom ind til Kolding køkken & Bad Center og hør mere.

Vi klarer også gerne et løsningsforslag til et nyt køkken eller nyt badeværelse til dig.

kontakt os i dag

Garderobe Walk-in closet

Vi kan designe alle former for garderobeskabe. Så om det er med skydelåger eller walk-in – kan vi hjælpe dig med at bruge din plads bedst muligt.

Eksklusive garderobeskabe

Vi designer alle former for garderobeskabe – om det er et almindeligt garderobeskab med aluminiums skydedøre eller det mere eksklusive garderobeskab med massiv trædøre og fineret inventar.

Vi tilbyder også montering af dine garderobeskabe.

kontakt os i dag

Bliv inspireret til dit næste køkken projekt