Renovering badeværelse kolding

Nyt badeværelse – renovering af badeværelse i Kolding ? Vi kan tilbyde at demontere dit gamle badmøbel og montere et nyt.

Vi står for det hele

Nedbrydning

EL – arbejde

VVS – arbejde

Murer – arbejde

Snedker – arbejde

Maler – arbejde

3D Tegning

Fast pris

Kolding køkken & bad center er eksperter i totalrenovering

Kolding Køkken & Badcenter er eksperter i totalrenovering af badeværelser. Vi følger projektet fra start til slut, og i har kun 1 kontaktperson. Bredt udvalg af badeværelsesmøbler og inventar. Kom ind i vores udstilling og få gode ideer når du skal have nyt badeværelse i Kolding og omegn.

kontakt os i dag

Sådan arbejder vi sammen!

Når i kontaker os, aftaler vi et uforpligtende møde i butikken eller hjemme hos jer – hvor vi hører om jeres ønsker og inspirerer jer, så vi sammen finder den helt rigtig løsning. Skal der fjernes en væg – flyttes et vindue eller monteres et ovenlysvindue klarer vi også det.
Efter vores indledende møde giver vi jer en fast pris på arbejdet. I kan se alle produkter til badeværelset – dvs. forskellige møbler og materialer i vores udstilling.

Når i har accepteret vores tilbud, udarbejder vi et indreningsforslag i 3D, som vi kan tale videre ud fra. Samtidig laver vi en detaljeret tidsplan for opgaven, som inkluderer alle de forskellige entrepriser.

Kolding køkken & bad styrer og koordinerer ikke bare vvs arbejdet – men også alle underentreprenører på opgaven. Vi har har de samme samarbejdspartnere i mange år og kan stå inde for deres arbejde.
Badekar på badeværelse

Renovering af badeværelse Kolding

Vi har også stor erfaring med totalløsninger. Men en totalløsning står vi for det hele. Vi Designer dit badeværelse – vi kommer med ideer til inventar til dit badeværelse. Vi har den store fordel at vi kan vise dig alle møbler og inventar i vores udstilling så du ikke bare skal vælge møbler, bruser og fliser ud fra et katalog. En af vores store fordel vi har som ingen andre har er at vi kan vise hvad materialer vi vil bruge i jeres nye badeværelse. Derudover kan vi få lavet badeværelses møbler så de passer ind i jeres nye badeværelse – også selv om det er et meget lille badeværelse. Vi kommer med gode ideer til hvorfor man skal vælge det ene materiale frem for det andet. Prisen på renovering af badeværelse eller lave helt nyt badeværelse kan variere meget. Men som hovedregel ligger en almindelig totalløsning med nedbrydning, bortskaffelse af affald, elektriker, vvs, murer, snedker, malerarbejde, inventar, udarbejdelse af 3D tegninger samt projektstyring fra kr. 150.000,- inkl. Moms og opefter.

Planlægning af nyt badeværelse.

Ved første møde snakker vi om hvad i ønsker lavet i renoveringen af badeværelset. Skal der nyt loft op – hvad type møbler i ønsker og alle de små detaljer. Derefter laver vi en pris på nyt badeværelse ud fra jeres ønsker. Når I har accepteret prisen går vi i gang med designet. Hvis der er ting der eventuelt skal ændres gør vi det ofte inden vi får lavet 3D tegning af jeres badeværelse. Når tegningerne er på plads og vi kan sige vi er klar til at gå i gang med renoveringen af nyt badeværelse går planlægningen i gang med alle underentreprenører.  Vi har faste samarbejdspartnere – og da vi har renoveret mange badeværelser og det er de samme samarbejdspartnere over mange år ved vi hvem der skal komme hvornår. Derfor er planlægning vigtigt når man laver nyt badeværelse.

Totalløsning på nyt badeværelse i Kolding

Vi kalder det totalløsning eller totalentreprise på nyt badeværelse i Kolding. Men hvis I gerne vil have os til at styre projektet og I selv vil hjælpe til kan det godt lade sig gøre. Vil I eventuelt selv sørge for nedbrydning af badeværelset og selv køre affald væk – eller er du elektriker og selv vil lave strøm i dit nye badeværelse finder vi også ud af det.

Renovering af badeværelse i Kolding

Vi har en udstilling med badeværelses inventar i Kolding. Vi renoverer badeværelser i Kolding og omegn. Igennem tiden har vi også lavet nyt badeværelse i Fredericia, Renoveret og lavet nyt badeværelse i Vamdrup – Christiansfeld og Haderslev. Når vi renoverer badeværelse og laver nyt badeværelse som totalløsning gør vi det i en afstand på maks 50 km. Fra Kolding.

Bliv inspireret til dit næste badeværelse projekt