badeværelses totalløsning

Går i med tanken om at få lavet nyt badeværelse eller renovering af det gamle? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi står for det hele

Nedbrydning

EL – arbejde

VVS – arbejde

Murer – arbejde

Snedker – arbejde

Maler – arbejde

3D Tegning

Fast pris

Kolding køkken & bad center er eksperter i totalrenovering

kolding køkken & bad center er eksperter i totalrenovering af badeværelser. Vi følger projektet fra startt til slut, og i har kun 1 kontaktperson. Bredt udvalg af badeværelsesmøbler og inventar.

kontakt os i dag

Sådan arbejder vi sammen!

Når i kontaker os, aftaler vi et uforpligtende møde i butikken eller hjemme hos jer – hvor vi hører om jeres ønsker og inspiirerer jer, så vi sammen finder den helt rigtig løsning. Skal der fjernes en væg – flyttes et vindue eller monteres et ovenlysviindue klarer vi også det.
Efter vores iindledende møde giver vi jer en fast pris på arbejdet. I kan se alle produkter til badeværelset – dvs. forskellige møbler og materialer i vores udstilling.
Når i har accepteret vores tiilbud, udarbejder vi et indreningsforslag i 3D, som vi kan. tale videre ud fra. Samtidig laver vii en detaljeret tidsplan for opgaven, som inkluderer alle de forskellige entreproser.
Kolding køkken & bad styrer og koordinerer ikke bare vvs arbejdet – men også alle underentreprenører på opgaven. Vi har har de samme samarbejdspartnere i mange år og kan stå inde for deres arbejde.