badeværelses totalløsning

Går i med tanken om at få lavet nyt badeværelse eller renovering af det gamle? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi står for det hele

Nedbrydning

EL – arbejde

VVS – arbejde

Murer – arbejde

Snedker – arbejde

Maler – arbejde

3D Tegning

Fast pris

Kolding køkken & bad center er eksperter i totalrenovering

kolding køkken & bad center er eksperter i totalrenovering af badeværelser. Vi følger projektet fra start til slut, og i har kun 1 kontaktperson. Bredt udvalg af badeværelsesmøbler og inventar. Kom ind i vores udstilling og få gode ideer når du skal have nyt badeværelse i Kolding og omegn. 

kontakt os i dag

Sådan arbejder vi sammen!

Når i kontaker os, aftaler vi et uforpligtende møde i butikken eller hjemme hos jer – hvor vi hører om jeres ønsker og inspirerer jer, så vi sammen finder den helt rigtig løsning. Skal der fjernes en væg – flyttes et vindue eller monteres et ovenlysvindue klarer vi også det.
Efter vores indledende møde giver vi jer en fast pris på arbejdet. I kan se alle produkter til badeværelset – dvs. forskellige møbler og materialer i vores udstilling.
Når i har accepteret vores tilbud, udarbejder vi et indreningsforslag i 3D, som vi kan. tale videre ud fra. Samtidig laver vi en detaljeret tidsplan for opgaven, som inkluderer alle de forskellige entrepriser.
Kolding køkken & bad styrer og koordinerer ikke bare vvs arbejdet – men også alle underentreprenører på opgaven. Vi har har de samme samarbejdspartnere i mange år og kan stå inde for deres arbejde.

 

 

Nyt Badeværelse i Kolding

Vi laver mange badeværelser i Kolding og omegn. Men vi laver også nyt badeværelse i Fredericia og Middelfart samt andre byer i det ydre Kolding. Når I er i overvejelserne om nyt badeværelse er det med at tænke over hvad det i virkeligheden er man ønsker. Er det lyse fliser og mørke badeværelses møbler ? Vi har en stor udstilling med badeværelses inventar og møbler så I kan se hvad der passer til jer og jeres nye badeværelse. Når man skal have nyt badeværelse har man måske også brug for at få en toiletvogn. Det er også noget vi kan sørge for så I ikke skal undvære badeværelse imens renovering af badeværelse er igang. Vi har i løbet af tiden indrettet mange badeværelser – så vi ved hvad der kan lade sig gøre – og ikke mindst hvad der er praktisk både i brug og hvad der er nemt at holde rent. Et nyt badeværelse skal gerne holde sig pænt i mange år. 

Renovering af Badeværelse i Kolding

Vi står altid klar med råd og vejledning og hjælper dig på vej når badeværelset skal renoveres. Der er mange ting der skal overvejes – og besluttes. Hos Kolding Køkken & Bad Center kan vi vejlede og vise dig hvad det er vi kan gøre og hvordan. Vi kan jo vise dig alle dine forskellige muligheder så du ikke bare skal se dem i et katalog. Du kan se-føle og mærke hvad for materialer vi vil bruge i dit nyrenoverede badeværelse. Det gør det noget nemmere at tage en beslutning og hvad for materialer der er det rigtige at bruge når du skal have nyt badeværelse i Kolding. Om det er en renovering af badeværelse eller om hele badeværelset skal skiftes… Vi kan skifte dine fliser og badeværelses møbler – men det vi er specialister i er gennemgribende renovering af badeværelse.  Sagen er klar – Nyt badeværelse i Kolding eller – Renovering af badeværelse kolding – Kom ind til Kolding Køkken og Bad Center.