HØJ KVALITETS SNEDKERKØKKENER

Se vores udvalg af snedkerkøkkener

KOM IND TIL KOLDING KØKKEN OG BADCENTER OG SE VORES SNEDKERKØKKENER

Et rigtigt snedker køkken er betegnelsen på et køkken lavet med ægte dansk håndværk. Det vil sige med fingertap samlede skuffer – og massive skabe. Før i tiden blev tapperne skåret ud med en håndsav – og hakket af med et stemmejern. Det bliver det ofte ikke mere. Det bliver fræst ud med en fræser, men tapperne passer så også 100 %. 

Der kan laves standard snedkerkøkkener med standard låger. Men et rigtigt snedker køkken kan man selv være med til at ønske hvordan fronter – greb og frisider skal se ud og produceres – og så får man sit eget køkken som ikke ligner det køkken der også er lavet ved naboen. Når du køber et standard snedker køkken ligger låger ofte på lager og køkkenet bliver designet og bestilt efter hvad leverandøren har på deres standard lager. Det er godt med standard – men hvis nu man har brug for at udnytte hver en centimeter er der ingen grund til at have 20 cm. sokkel. Hvorfor så ikke få lavet skabene  80 centimeter høje og så nøjes med 8-9 cm. sokkel? Den mulighed er der med Snedker køkkener når det ikke er et standard køkken.

kontakt os i dag

UDVALGET AF SNEDKER KØKKENER ER MANGE

Der er flere træ sorter end der er snedker køkken butikker. En af de mest brugte træ sorter er Egetræ. Egetræ er en meget flot træ type hvor finger tap samlede skuffer gør sig godt. Det gør de da det er nemt at se de udfræste og tappede samlinger. Det kan nemlig tydeligt ses – hvor hvis du tager den mere mørke ensfarvede træsort ikke kan ses så tydeligt. Men på samme måde kan en meget lys træfarve heller ikke ses særligt tydeligt i samlingerne. Men kom ind i den Snedker Køkken butik i Kolding som er Kolding Køkken Centers showroom og se nogle af de træsorter der er gode at lave snedker køkken med.

Et snedker køkken kan ikke ses på computer. Et moderne snedker køkken skal ses i showroom hvor man kan se-føle hvad der føles rigtigt.. Et træ køkken er ikke kun det at vælge træsort. Der er meget forskel på et køkken om det vælges ege træs lakeret eller olieret. Et rigtigt snedker køkken med det levende træ ser ofte mest levende ud når det bliver olieret i stedet for lakeret. En lak gør at årerne ikke ses så tydeligt som selve træet. Derfor vælger vi oftest at oliere vores snedker køkkener. Mange siger ofte at ”mit snedker køkken skal lakeres” – og når først de har set forskellen på lakeret og olieret vælger de alligevel et olieret snedker køkken.

Nu taler ordet for sig selv. Et snedker køkken er lavet af træ. Men et snedker køkken kan også kombineres med farver. Men det kan i se når I kommer ned i vores showroom og viser jer mulighederne der er i netop jeres ønsker. Alle har ønsker – og ønsker skal gerne opfyldes. Derfor er det en god ide at tale om sine ønsker inden I får designet jeres snedker køkken i Kolding.

kontakt os i dag

KØKKENER TIL ALLE MENNESKER & STILARTER

Design og stil er ikke så simpelt som det var engang,

i dag er et køkken mange ting men, det skal også leve op til mange funktioner.