Kolding Køkken & Badcenter har Kolding største badeværelses udstilling

Bad & design Kolding handler om at udstille de lækre badeværelses møbler og have et stort udvalg af alt inden for badmøbler, badekar, spabad og brusere. Vi har en stor udstilling med Bad & design med alt indenfor badeværelses møbler i Kolding. Kolding Køkken & Bad Center har badeværelses møbler i alle kategorier og design. Kolding Køkken & Badcenter har Kolding største badeværelses udstilling med kvalitets møbler.

Kolding bad & design møbler til badeværelset handler om andet end et badmøbel og et toilet. Derfor har vi bad & design badmøbler, toiletter, badekar og spa i udstillingen. Kom ind og se vores store udvalg indenfor design og bad i Kolding Køkken & Bad Center.

Vores store badeværelses udstilling i Kolding er med ca. 20-25 bad miljø’er

Vores store badeværelses udstilling i Kolding er med ca. 20-25 bad miljø’er. Men så mange badeværelses møbler i samme udstilling har du alle muligheder for at finde et badeværelse der falder i din smag. Da Bad & Design Kolding lukkede i 2014 udvidede vi vores udstilling så vi nok blev Koldings største bad udstilling. Skulle du mod forventning ikke finde et design i din smag kan vi lave et design badeværelses møbel til dig. Du skal bare fortælle os hvordan det skal se ud. Så laver vi det til dig.

Med en stor bad udstilling i Kolding af vores størrelse trækker vi mange kunder fra Haderslev, Åbenrå og Fredericia. Badeværelses udstilling Haderslev skal du nok kigge langt efter. Derfor kommer de fra Haderslev og kigger på badeværelse i Kolding.

Vi leverer gerne en total løsning hvis i er ved at nybygge