Moderne badeværelser kan ikke købes overalt.

Nogle prøver at købe nyt badeværelse i Bauhaus – andre køber i Bilka. Skal du have et nyt kvalitetsbadeværelse af højeste kvalitet kan du kigge ind til Kolding køkken & Badeværelses center. Bauhaus og Harald Nyborg handler også med badeværelser. Men selv om Bauhaus har en stor udstilling ligner det mere eller mindre hinanden.

Et badeværelse er ikke bare et badeværelse – se selv i Kolding Køkken & Center..

Første gang du er ude at gå på egen hånd er der mange ting der skal prøves. Når man prøver at hoppe ned fra en kantsten og vælter finder man ud af at det ikke er sådan det skal klares. Sådan er det også når man skal ud og købe badeværelse. De fleste har prøvet at købe et billigt badeværelse i byggemarkedet for derefter at finde ud at man kan få et kvalitets badeværelse der kan holde til dagen arbejde meget bedre end de billige. Den fejl gør man kun en gang. Derfor kan du lige så godt køre ind til Kolding Køkken & Bad center første gang når du skal have nyt badeværelse.

Når du ønsker et special fremstillet badeværelse – kig ind til Kolding Bad Center.

Man har jo set mange flotte badeværelser i Bo Bedre. Måske har du forelsket dig i et af de badeværelser men ved ikke hvor du kan købe det ?? Kom ind til Kolding Køkken & Bad Center – vi kan special fremstille næsten alt. Om det skal være det runde eller firkantet ?? Vi kan fremstille næsten alt..