Køkken ?? Hvad skal du tænke over inden du skal ud og kigge på nyt køkken i Kolding ?

Ting du skal overveje inden du skal igang med nyt køkken

Flere ting der skal overvejes med køkkenet

Køkken fornyelsen skal overvejes nøje inden den påbegyndes. Hvis du har specielle ønsker til dit køkken skal det undersøges om det kan lade sig gøre. Skal køkkenet laves med en koge ø ? Eller skal kogepladen placeres ved væggen… Hvis kogepladen skal ud i Ø’en skal der være mulighed for at trække strøm til både kogeplade og emfang. Hvis du istedetfor eller også ønsker at få vasken ud i ø’en skal der også trækkes vand og afløb. Det er noget du kan komme ind til Kolding Køkken og spørge dig til råds med. Der er mange fordele og ulæmper i begge tilfælde.

Køkken med koge’ø

Når man vælger en koge’ø kunne det måske også være praktisk med en sidde plads til gæsterne så du kan føre en samtale imens du laver mad. Det er hyggeligt at stå at snakke med dine gæster mens du laver mad. Det er ikke alle bordplader der er velegnet til at hænge frit udover siden af skabene så du kan bruge det som spiseplads. Kom ind til Kolding Køkken Center og få vejledning..

Køkken pris

Når I har fundet ud af hvad type fronter, bordplade og hvidevarer i ønsker er der også en vigtig faktor der skal vides for at man kan tegne jeres drømmekøkken. Hvor meget vil I bruge på jeres nye køkken ?? Når man sætter sig ned og designer et nyt køkken til jer er det vigtigt at vide jeres budget. Det lyder nok mærkeligt men når vi har tegnet jeres drømmekøkken til jer og i lever i drømmen om det nye køkken og det f.eks. koster kr. 50.000,- mere end i har ønsket at bruge på nyt køkken. Så er det spild af tid for os – og selvfølgelig jer. Derfor er det en vigtig faktor at overveje et budget.

Husk vi leverer også garderober, se med her.