Tysk køkken – Kvalitets køkken? Tyske køkkener af højeste kvalitet ALNO.

Tysk køkken så er du sikker på kvaliteten

Tysk køkken på flere måder

Der findes flere forskellige køkkenmærker i Danmark. Kvaliteten svinger lige så meget som prisen. Alno køkken er et meget godt køkken med største udvalg af specielle fronter. Der findes almindelige højglans fronter og de mere specielle højglans glas fronter. De hærdede højglans fronter er næsten umuligt at ridse. Den hærdede glas er folieret på bagsiden. Så er det umuligt at komme ind og ridse farven. Det gør også at den er utroligt ned at vedligeholde. Er der noget Alno kan er det at lave tysk kvalitets køkken. Ikke nok med Alno er lavet af højeste kvalitet. Det er også udnyttet godt. For eksempel er korpus lavet 78 cm. højt så du kun har ca. 10 cm. sokkel. Det gør at du har nogle meget høje skuffer. 39 cm. høje skuffer i standard skabene gør at du kan opbevare 1½ liters sodavand – madolie og cornflakes og alt det andet der normalt har stået i overskabene.

Tyskerne laver andet end biler

Tyskerne kan meget andet end at lave biler. Alle ved at tyskerne er specialister i at lave kvalitets biler som VW og AUDI. Tyskerne er også gode til at lave køkkener. Den nøjagtighed der står til grund for den gode kvalitet i køkkenerne har tyskerne for lang tid siden fundet ud af. Alno har lavet køkkener siden 1927. Alno køkken er kendt for den høje kvalitet samt leverings sikkerheden. Er der noget tykserne kan er det at lave kvalitets køkkener. Selv om ALNO er specialister i at lave kvalitets køkkener – moderne køkkener osv så er de også gode til at overholde leveringen.

TYSKERNE leverer køkkener til tiden

ALNO har en leveringssikkerhed der vinder alt. Er køkkenet sat til levering uge 44 bliver det leveret uge 44. Når køkkenet leveres uge 44 bliver det naturligvis leveret uden restordre osv. der er meget normalt i danmark. Alle tror det er normalt med restordre og forsinkelse. Det sker bare ikke i tyskland.

Læs mere om vores total løsninger til hele huset her.